fbpx

Поръчките, които стюардесите най-силно ненавиждат

Стюардеси разказаха за най-дразнещата поръчка, която е способна да направи един пътник на височина 11 000 м над морското равнище.

Не става дума за суперсложен коктейл, а за най-обикновена диетична кола.

Стюардесата, която споделя наблюденията си в своя блог, отбелязва, че на височина от 10 000 м налягането работи по различен начин.

Ако на борда са разрешени леки алкохолни напитки, пътникът може да остане с впечатление, че е изпил повече от обичайното. Само една чаша вино е способна да постигне по-силно опиянение.

Това означава, че да се отваря кен с газирана напитка, например, на такава височина води до моменталното й изливане. Особено когато става дума за диетична кола, пише стюардесата.

Така на бордовите асистенти им се налага да стоят дълго време до пътника, който е поръчал газирана напитка. Защо? Защото трябва да чакат напитката да се „успокои“.

Това отнема доста време.

Освен това екипажът ненавижда, когато пътник не може да определи какво точно иска да пие – вода, бира, кафе или чай?

Други дразнещи моменти са оставен на гърба на седалката боклук, слушане на музика със слушалки, докато се води разговор със стюардеса, разходки из самолета на бос крак, походи до тоалетната непосредствено преди кацане, връчване на използвани пелени на екипажа, коментари на висок глас за вместимостта на самолета и ненадеждността му.

Източник: Profit.bg

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x