Помагало за неопитни дами: Сексът, който никой мъж не би отказал /18+/

В зависимост от това какъв тип секс иска той в момента, може да разчетеш неговия характер и желания!

Животински секс

Особените знаци за настроението му: Току що е победил приятелите си на мач или е сключил важна сделка. Това означава, че той е готов да се слеете в екстаз похотливо навсякъде, където има равна повърхност. Какво е причината? Просто инстинктите на алфа-мъжкаря взимат връх. Когато той е победил в спортна игра, даже когато гледа когато любимия му отбор да побеждава или когато го повишават в работата – нивото на тестостерона се повишава.Той може да иска секс игри преди закуска. Както е известно нивото на тестостерона сутрин е високо и болшинството мъже се събуждат в „пълна бойна готовност“. Най- високите точки на възбуда често са в промеждутъка между разсъмване и 10 сутринта.

Как да го използваш: Когато той връхлети в стаята, зачервен от победата, подразни го, бавно сваляйки една дреха след друга пред погледа му, но извън обсега му. Ще му хареса да бъде ловец? Нека половува още малко. После му позволи да те получи като награда. Инсценирай секс в примитивна, дива поза, която да събуди животинските му инстинкти. Например, той да те опре на стената, а твоите крака да обвият кръста му. Подсили това със стонове като лъвица, шепни му колко е добър и колко искаш да го прави още и още.

Супер чувствен секс

Специалните знаци за настроението му : Не само жените искат понякога бавна и лирична интимност. Всъщност, мъжете не рядко се оплакват, че жените малко ги докосват по време на секс, а това е прекрасен способ да се съхрани емоционалната връзка в отношенията. Фокусът е в това да се намали темпото именно тогава, когато на твоя партньор му се прииска романтичен секс. Удивително е, но мъжете жадуват за такъв тип интимна близост след като са изпитали нещо ново или необичайно. Когато твоят мъж изпитва нещо ново, неговият органиъм произвежда хормона на радостта – допамин, който предизвиква желание. Ето защо твоят партньор може изведнъж да придобие непреодолимо желание за романтична близост, докато сте на почивка в непозната страна или сте на поход и лежите в палатката. Друга ситуация, която може да провокира желание за бавен, красив и страстен секс е когато изпитва страх. Възможно е той току-що да се е оттървал от падане от скала или е гледал филм на ужасите. Механизмът е същия: допамин-желание-стремеж към емоционална полова близост. (ВНИМАНИЕ: само не го провесвайте специално от скала. Това е трик за професионални каскадьори, не го повтаряйте в къщи)

Как да го използваш: Следващия път, когато заедно опитвате нещо ново и интересно, като да летите с парапланер, веднага го отведи в къщи и го въведи в света на сетивното възприятие, хранейки го с ментална и физическа близост. Може да използваш божествената позиция, в която стоите лице в лице, ти си на коленете му, взаимно галейки се с ръце или всяка друга открита позиция, която ще ви позволи да се виждате и докосвате.

Ленив секс

Особени знаци за настроението му: той е сдобрявал роднини, не е могъл да сключи важна сделка или са му огънали бронята на колата, точно преди важно пътуване. Тревогите понижават нивото на допамин, следователно и на тестостерона, което в съчетание с изморителната работа е малко вероятно да вдъхновят мъжа за чудеса в леглото. Мисълта, че ти ще поискаш от него и акробатика в леглото, добавя още стрес. Ще изпита облекчение, когато разбере, че днес си готова да направиш за него всичко сама.

Как да го използваш: Когато почувства, че е стресиран, помогни му да се отпусне. Увери го, че не е необходимо даже да става от дивана. После вземи всичко в свои ръце. Разсъбличай го и бавно го целувай от шията до кръста и все по-ниско и по-ниско… Прокарай език по вътрешната страна на бедрата му. Когато е достатъчно възбуден, оседлай го в поза „обратна ездачка“, за балансиране може да се придържаш за бедрата му. „Кучешката“ също е вариант, защото в тази поза, той може да се любува на твоите прелести и да гали гърдите ти, но без да му се налага да губи много енергия.

Каква е ползата от тази позиция за теб? Докато ти се движиш напред-назад, неговия член стимулира клитора ти, а ако после ти свиеш вагиналните си мускули, това ще помогне да изпиташ бърз и силен оргазъм.

 

Следвайте ни в социалните медии