Половинката на Джулиана Гани – Илиян Найденов, започва съдебни битки

Не става въпрос обаче за бракоразводното дело на Гани с бившия й, който отказва да подпише и не се явява в съда. Този път най-нашумелият фитнес инструктор ще се бори за своята чест.

Той ще заведе две дела за защита на авторското му право, след като открил, че в сайтовете за безплатни обяви се продават преснимани копия на части от неговата книга “Детокс 2;0 – убиецът на мазнини”, която за кратко се превърна в най-предпочитаното четиво от всички, които искат да подобрят своя начин на живот и външен вид.

“Започвам две дела срещу самозванци, които се опитаха да изкарат пари на мой гръб, но явно не предвидиха, че законите важат за всички! Исках да направя това изявление публично, за да се знае, че от сега нататък моя екип ще следи интернет пространството и всеки, който злоупотреби ще бъде наказан без компромис! На хитреците, които вече се опитаха – ще се видим в съда”, заяви Илиян Найденов.

Оригиналът на книгата се продава по 40 лв., а пресниманите извадки в интернет се предлагат за по 10 лв. броя. Илиян е изчислил, че заради наглостта на самозванците е загубил доста пари.

Неговата половинка Джулиана Гани също се бори с несправедливостта на бившия си съпруг Станимир, който отказва да подпише документите за развод и я разиграва цяла година, пише show.blitz.bg. В момента красивата пловдивчанка се възстановява от пластична операция на носа, но обещава до няколко дни да покаже ремонтирания си орган в медиите.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via