Полицията не изключва версията соларният бос от Дупница да се е самоубил

Вървят полицейски акции срещу кримиконтингента в курортите

Не изключваме версия самоубийство по случая в Пловдив, където собственикът на соларни студия Данаил Божилов бе открит мъртъв, с прострелна рана в сърцето. Това заяви пред Би Ти Ви главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов.

Той засегна и случая с пребития журналист Иво Никодимов. Значителна част от контингента е установен, профилактиран, установено е алибито на над 200 човека, работим с журналиста по установяване по фоторобот, но засега няма резултат, коментира още главният секретар на МВР.

В момента в курортите текат акции по отношение на активния крими контингент, по линия на наркотици, алкохол. Всеки ден се задържат лица, които пренасят или разпространяват наркотици, посочи той пред Би Ти Ви.

В Бургас е разкрита нарколаборатория в апартамент. Преди малко повече от месец имахме подобен случай, беше задържана група, които освен с наркопроизводство се занимаваха и с други престъпления, посочи ст.комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР-Бургас.

Вече втора година в областната дирекция действа координационен център, който обединява усилията и на НАП, агенцията по храните и т.н, като заедно с тях полицията извършва съвместни проверки. Имаме заведения, на които сме съставили повече от 6 акта за нарушаване на нощната тишина.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via