fbpx

Поли Генова с нова татуировка (снимка)

5 731

Поли Генова за пореден път доказа, че е артист до край и в името на музиката е готова на всичко.

Певицата си направи истинска татуировка заради новата си песен „Още“, чиято премиера е на 11 юни.

В една от сцените на клипа към парчето, Поли сяда на стола за татуировки и в унисон с емоциите по време на снимките, в крайна сметка реши наистина да се татуира.

Певицата избра да си нарисува еднорог

заради една от сцените, в която е с маската на това магично създание. „Еднорогът символизира успеха и подарява способността да виждаме безкрайните възможности около нас. За мен парчето „Още“ е началото на един нов професионален път“, разказа Поли Генова.

Лудата любов през лятото, която се разгаря и води до щури преживявания, е основната тема на песента. Сингълът „Още“ е вдъхновен от новото начало за самата певица, която вече е самопродуциращ се артист, след като приключи дългогодишната си работа с Bon-Bon Music.

Текстът на парчето е на Поли Генова, а музиката е поверена на колегата й Владимир Ампов-Графа.

Колаборацията между двамата артисти е вдъхновяваща и съвсем естествено доведе и до заснемането на провокативен клип, чиято реализация е дело на екипа на B2Y Productions към Nu Boyana Film Studios.В сюжета се появява и гост-звезда – продуцентът Андрей Арнаудов, който е създател на кампанията за насърчаване на раждаемостта чрез неправителствената си организация „Движение за национална кауза“. Поли е едно от лицата на кампанията.

Андрей играе ролята на барман, което в сценария е намигване към аудиторията – в крайна сметка барманите са събрали толкова много двойки.Премиерата на парчето и клипа съвпада с финала на най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“, в което Поли е ментор на млади таланти, някои от които са част и от проекта, защото записаха беквокалите към песента.Новият сингъл „Още“ ще се излъчи за първи път в 18 ч. на 11 юни в официалния канал на Monte Music в Youtube. Режисьор на видеото е Любомир Печев, оператор е Петко Лунгов. Екранният партньор на Поли в клипа е актьорът и модел Витан Стоянов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори