fbpx

Появи се видеозапис, който показва как R. Kelly насилва дете

966

Един от адвокатите на жена, която твърди, че е била насилвана от рапъра R. Kelly, заяви, че се е появило ново видео, на което той „сексуално насилва дете“.

В момента той е освободен под гаранция, след като беше обвинен от 4 жени, включително три тийнейджърки, че са били насилвани сексуално между май 1998 година и януари 2010 година, предаде БГНЕС.

Последното откритие беше обявено от адвокат Глория Алер на пресконференция – че касетата е била открита от семейство Денис в кутия от стари видеокасети в дома им. И двама не са знаели как тя се е оказала там.

Гари и Сали Денис са намерили касетата като са преглеждали касетите си, за да преценят кои да изхвърлят. „Той им казваше какво да правят и какво да говорят и изглежда контролираше камерата“, споделя двойката.

В началото Денис е бил потресен от ужаса на нея и като баща на две момичета е искал веднага да я изхвърли, но се е посъветвал със съпругата си, която се е свързала с Алер.

„Преди да разберат, че имат тази касета, Сали Денис е гледала документалния филм „Оцеляване R. Kelly“, заяви Алер. „Тя е била емоционално притеснена от това, което жената е казала, че се е случило”, продължава още адвокатът. „След известно време Сали и нейният съпруг откриват, че имат касета, която може да помогне да се разбере какво се е случило с тези млади момичета, които са били в контакт с R. Kelly“, каза Алер.

Адвокатът заяви, че макар да не е гледала предишната лента, която е била сериозно разпространена от медиите, тя не вярва тази да е от същия акт. Тя добави, че на нея се вижда „това, което трябва да е R. Kelly – как сексуално насилва дете“, но отказа да даде повече информация.

Алер призова ако и други хора имат такива касети, да ги предадат на полицията или на нея.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори