fbpx

Подробен годишен хороскоп – Риби 2019

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи.

Бъдете внимателни с финансовите начинания, тъй като рискувате в края на месеца да останете без пари. Емоциите ви през януари ще са в излишък, но тук човекът до вас ще ви помогне със своята подкрепа. Не забравяйте за роднините си, особено тези които имат нужда от помощта ви. Помагайки на другите ще помогнете и на себе си.

Февруари e месец за промяна на интериора и направата на освежителен ремонт. Самостоятелните представители на знака може да си подарят кратко пътуване. Някои от тях ще се впуснат в бурна романтична афера. Пазете здравето си и при първа възможност реагирайте навреме ако не се почувствате добре.

Подробен годишен хороскоп – Водолей 2019

През март ще ви се наложи да положите повече усилия, свързани с работата и подобряването на финансовото ви положение. В личен план всичко ще е наред и оттам ще идва вашето вдъхновение.

Април е време, което да посветите изцяло на себе си – пътуване, масажи, спа процедури – каквото ви душа иска, но най-вече си осигурете спокойствие. Ако сте занемарили хобито си върнете се към него. Сега повече от всичко ще имате нужда от духовна храна.

Май е прекрасен месец за планиране на кратка почивка преди лятото.

Това е период, подходящ за пътешествия и затова да се заемете с реализирането на скритите ви таланти. Ако имате някакви бизнес-идеи сега е времето да направите първите стъпки към осъществяваното им и да се покажете на света. Познанства с нови хора ще ви бъдат от полза.

ЦЕЛИЯ ХОРОСКОП ЗА РИБИ – ВИЖТЕ ТУК!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x