fbpx

Почивай в мир, Мартин!

3 770

България загуби още един от своите талантливи граждани.

Мартин Чикалов – балетист от Държавна опера – Варна загубва живота си при поредния инцидент по пътищата. Младежът е бил пометен от шофьор с БМВ, който е избягал от местопроизшествието.

За съжаление майката на момчето няма необходимите средства, за да изпрати детето си в последния му път.

„Войната по пътищата“ се превърна във всекидневие, в суха статистика, част от новините. Страшна е, защото е резултат от манталитет, комплексарщина, безотговорност, агресия и пълна липса на уважение към другите. Още по-страшно е, че свикнахме с нея така, както свикнахме с простащината, арогантността и корупцията.

Манталитет, който убива…

Вчера един млад живот си отиде, пометен от лека кола на бул. „Приморски“ – тежък инцидент, при който BMW блъсна велосипедист и шофьорът избяга от местопроизшествието. Има снимки, който следва да помогнат на органите да заловят отговорния.

Починалият е Мартин Чикалов – млад и талантлив балетист от Държавна опера – Варна. Майката на починалото момче няма необходимите средства, за да изпрати детето си в последния му път. Затова при входа на Операта, до охраната, е поставена кутия за събиране на средства за погребението.

Почивай в мир, Мартин!“, пишат във фейсбук страницата „За морската“.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x