Почивай в мир, Мартин!

България загуби още един от своите талантливи граждани.

Мартин Чикалов – балетист от Държавна опера – Варна загубва живота си при поредния инцидент по пътищата. Младежът е бил пометен от шофьор с БМВ, който е избягал от местопроизшествието.

За съжаление майката на момчето няма необходимите средства, за да изпрати детето си в последния му път.

“Войната по пътищата” се превърна във всекидневие, в суха статистика, част от новините. Страшна е, защото е резултат от манталитет, комплексарщина, безотговорност, агресия и пълна липса на уважение към другите. Още по-страшно е, че свикнахме с нея така, както свикнахме с простащината, арогантността и корупцията.

Манталитет, който убива…

Вчера един млад живот си отиде, пометен от лека кола на бул. “Приморски” – тежък инцидент, при който BMW блъсна велосипедист и шофьорът избяга от местопроизшествието. Има снимки, който следва да помогнат на органите да заловят отговорния.

Починалият е Мартин Чикалов – млад и талантлив балетист от Държавна опера – Варна. Майката на починалото момче няма необходимите средства, за да изпрати детето си в последния му път. Затова при входа на Операта, до охраната, е поставена кутия за събиране на средства за погребението.

Почивай в мир, Мартин!”, пишат във фейсбук страницата “За морската”.

 

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via