fbpx

Пловдивският затвор сътвори голям гаф с убиеца, нарязал мъж на парчета

17 часа по-късно и то по факс, ръководството на пловдивския затвор е съобщило за бягството на затворника Тома Ендрев в Районната прокуратура. Това стана ясно след извънредна пресконференция този следобед, информира trafficnews.bg.

Убиецът, който е осъден на 17 години затвор, е духнал снощи около 21:30 часа, когато е бил изведен от трудововъзпитателното общежитие и каран към затвора в Пловдив. Той е бил без белезници.

Няма яснота за местонахождението му към момента. Управата на затвора е вдигната на крак, а режимът е затегнат.

Тома Ендрев в осъден за това, че през 2003 година при пиянска свада в кв. Кючук Париж убива свой приятел, който е бил домакин. Зловещото в историята е, че Ендрев нарязва на парчета с нож тялото на жертвата, хвърля го през терасата и затрупва остатъците от трупа с камъни.

Първоначално за зверството беше обвинен братът на жертвата, който в момента на убийството е бил мъртво пиян и е спал в съседната стая. След това ДНК анализ разкрива истинския убиец.

Междувременно от МВР разпространиха актуална снимка на издирвания 32-годишен Тома Ендрев. Той е слаб, висок около 170 см, с черна коса и светли очи, с липсващи предни зъби.

Мъжът е избягал от затвора снощи, около 21.30 часа, където излежава 18-годишно наказание за различни престъпления, включително и убийство. По случая с бягството му е образувано досъдебно производство от Районната прокуратура в Пловдив.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x