Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка

Родителите на 19-годишната красавица пътуват, за да приберат детето си…от моргата.

Невиждана е трагедията, разтърсила днес белишкото село Дагоново. Нелепата смърт на 19-годишната Фатиме Колашова, премазана от автомобил на кръстовище в Благоевград, ужаси всички, които я познават.

Черната новина полицията съобщи на бащата, Салих Колашов, бивш кандидат за кмет на село Дагоново и учител по физика в училището в Белица, където имал час по физика. Човекът буквално се свлякъл в несвяст, писъците му огласили училището, учениците са разпуснати незабавно, разказват близки на семейството.


Фатиме била за пример в село Дагоново. Прекрасно момиче, красива и умна. Снощи е била с приятелки в общежитието и се възхищавала на залеза над Благоевград. Всъщност последната и снимка е залезът над града. Часове преди да залезе нелепо и младият и живот.


Фатиме (с червената рокля и вдигнатата ръка) поведе хорото на абитуриентския си бал.

Трагедията е голяма. Тя има по-малък брат, който учи в Белица. Шофьорът на товарния автомобил, прегазил Фатиме, е в шок, в болницата. Той работи във фирма в Симитли. Родителите на Фатиме пътуват за Благоевград, за да видят детето си….в моргата. Няма думи за описването на този жесток инцидент.

Източник: flagman.bg

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via