fbpx

Първият истински лекар с главна роля в „Откраднат живот: Възмездието“ (видео)

Наум Шопов ще бъде едно от новите лица и ключова фигура в лекарския екип на МБАЛ „Св. Кирил“ в третия сезон на „Откраднат живот: Възмездието“.

По време на гостуване в „Здравей, България“ продуцентът Евтим Милошев представи сина на Христо Шопов и внук на Наум Шопов, обявявайки участието на първия истински лекар с главна роля в сериала.

„Изключително удоволствие за мен е, че Наум се присъедини към нашия екип. За първи път имаме актьор, който няма никакви проблеми с терминологията и спецификата на професията. Включи се в сериала именно заради медицинската тема“, разкри Евтим.

Първата сценична поява на Наум Шопов е едва на 7-годишна възраст в представление в Народния театър. Преди 5 години се изправя пред избора между лекарската професия и НАТФИЗ.

„Решението за медицината взех в 11 клас, баща ми и дядо ми ме подкрепиха. Интересът ми в момента се насочва към кардио хирургията“, сподели Шопов-младши, допълвайки, че актьорското майсторство винаги го е съпътствало в живота.

 В новия сезон на най-успешния медицински сериал у нас зрителите ще споделят и историята на актрисата Луиза Григорова, която продуцентите наскоро анонсираха. В развитието на сюжета ще се включат и други звезди от българското кино и театрална сцена, които също ще изиграят роля в съдбите на любимите лекари.

Медицинските казуси и социални теми отново ще бъдат отправна точка в решенията и моралните дилеми на героите.

Източник: dariknews.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x