Първа СНИМКА на изрода, който преби и хвърли от балкона 8-годишния Милан

Михаил Георгиев от Ямбол, който на 4 май преби и хвърли от втория етаж осемгодишния Милан от полуразрушена сграда на изоставена детска градина бе доведен в Апелативния съд в Бургас, където се гледа мярката му за неотклонение, пише Burgasinfo.com.

Мъжът иска промяна на мярката му за неотклонение „задържане под стража“, която се разглежда в Апелативния съд в Бургас в момента. Георгиев е обвиняем за предумишлено убийство.

Михаил бе доведен в съда окован. Той е среден на ръст и със слабо телосложение. Първоначално Михаил казал на полицаите, че детето е брало сливи и е паднало от дърво, за да оправдае нараняванията му. В района обаче няма сливови насаждения.

В съда стана ясно, че далечен братовчед на пострадалото момче. При изчезването на малкия Милан, Михаил тръгва да търси детето с майка му и баба му. Михаил каза в съда, че тръгнали с Милан да събират дърва, но детето го е ядосало. Михаил призна, че е ударил Милан и детето е паднало от удара.

Според служебният му защитник адвокат Мариана Гърдева Михаил не е имал умисъл да умъртви Милан. Тя добавя, че не е ясно какво се случва с детето през времето, докато го открият.

Очаквайте подробности!

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via