fbpx

Пациент излезе със забит нож в гърба (ВИДЕО 18+)

1 845

Пациент в хирургично отделение на Централната районна болница Зеленодолска в Татарстан излезе със забит нож в гърба, за да пуши.

На кадри, които се появиха в YouTube, се вижда мъж по долно бельо, който се движи по коридора на болницата към изхода, а лекарите правят опит да го разубедят. Мъжът обаче не се вслушва в думите им и излиза навън. Малко по-късно се връща.

34-годишният пациент е бил докаран в болницата в нощта срещу понеделник. Той е бил пиян. Оказана му е помощ и е настанен в лечебното заведение. Как ножът се е озовал в гърба му, не се съобщава.

Клипът е заснет от медицинска сестра, която е шокирана от случая. Мъжът е ранен при пиянски скандал, но детайли за инцидента не са известни. Медиците от спешната помощ са превързали раната без да вадят ножа, от който се вижда само дръжката на гърба на Владимир.

Във видеото се чува как медицинска сестра казва: “Владимир, луд ли си, къде отиваш? Навън е зима, върни се”. Той се обръща и заявява, че иска да пуши и се прибира едва след думите на лекар, който го предупреждава, че може да умре. От болницата съобщават, че Владимир е опериран и е в стабилно състояние.

Видео:

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...