Откриват музей на изпражненията (Снимки)

Има много уникални дестинации за посещение в Япония, включително острови, населени с котки и зайчета, музей на рамена, бамбукови гори и красиви градини.

Пигответе се обаче да добавите една нова, донякъде неочаквана атракция към вашия списък за Страната на изгряващото слънце.

През март в Йокохама ще бъде открит нов pop-up музей, посветен на… изпражненията, според Time Out Tokyo. Той се нарича Unko (което означава изпражнение на японски).

И ако си представяте кафяви цветове и неприятни миризми, изобщо не сте познали. Музеят е бонбонено розов, а вътре е по-вероятно да видите еднорози, отколкото неприятни купчинки изпражнения.
Разбира се, и те не липсват, но пък са във всички цветове на дъгата, съобщава T+L.

Не се притеснявайте, според Time Out Tokyo, музеят е посветен на лицеприятните човешки остатъчни продукти, подобно на емотиконите.

Самият музей е разделен на три части, които носят имена, като un’teractive, un’sta-genic и un’telligence.

Децата могат да играят с топка, докато възрастните се наслаждават на интерактивна изложба или си правят цветни снимки за Instagram в специална стая.

Откриването на музея Unko съвпада със сезона на цъфтежа на японските вишни, който се очаква да започне малко по-рано през 2019 г.

Той ще бъде отворен на 15 март и ще приема посетители до 15 юли.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via