Откриха тялото на издирвания Росен Ангелов!

Росен Ангелов, издирван за шесторното убийство в Нови Искър, се е самоубил. Това твърдят от БНР, “24 часа” и Фокус.

Тялото на Ангелов е намерено около село Луково. След като стана ясно, че това е последното място, на което Ангелов е бил, полицейски сили извършаха издирване в широк периметър.

По първоначална информация той се е застрелял с малокалибрено оръжие със заглушител в главата, в момента се чака съдебен лекар, който да пристигне на мястото. Предсмъртно писмо не е оставено. Смята се, че Ангелов се е самоубил след започнатото мащабно негово издирване.

Очаква се по-късно през деня от полицията да разкрият повече информация по случая.

Четвърти ден от заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов нямаше следа.

Според разследващите именно той хладнокръвно е разстрелял семейството в новогодишната нощ, а мотивът му най-вероятно е бил личен, тъй като е бил в интимни отношения преди години с една от жертвите – 44-годишната Кети.

Оказа се, че мъжът е живял във вила в района, в която се е самонастанил. Когато е започнало издирването му, той е успял е да се измъкне за броени часове от разследващите. Военни и полиция 4 дни го издирваха, но без резултат.

Росен Ангелов е имал три присъди, последната присъда влязла в сила през 2009 г. е за блудство в малолетна. Оттогава той е бил обявен за издирване и 8 г. не е бил открит.

Разследващите са категорични, че той е извършителят на шестте убийства на база експертизите и събрани веществени доказателства.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x