fbpx

Откраднаха стоки за по 70 000 лева от магазин в столичен мол

1 118

Софийска районна прокуратура задържа лице за извършена кражба на стоки на стойност над 68 000 лева от търговски обект в мол „Сердика център”. Това съобщиха от обвинението.

На 06.10.2018 г., за времето от 21.27 часа до 22.30 часа в гр. София, бул. „Ситняково“ 48, мол „Сердика център“, от магазин The circle, чрез използване на техническо средство – неустановено до момента, както и чрез използване на моторно превозно средство – лек автомобил „Мицубиши“, са отнети чужди движими вещи. Откраднати са козметика и парфюми, на стойност 68 005 лв., от Г., без нейно съгласие, с намерение противозаконно да бъдат присвоени. Кражбата е в големи размери.

В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства, че извършител е С. Михайлов, на 43 години, който е действал в съучастие с още едно лице. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение за извършено престъпление.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, след изтичането на които ще бъде изготвено искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x