Оригинални татуировки за крака

Няма съмнение, че татуировките за крака за доста предпочитани дори сред дамите, които по принцип не са почитателки на това изкуство.

Женският крак изглежда доста по-привлекателно татуиран, в сравнения с мъжкия. Особено ако е стегнат и с красива структура. Татуировките за крака имат множество предимства, но едно от тях е, че винаги могат да бъдат прикрити с подходящи дълги поли или панталони както и затворени обувки. Освен това естетически изглеждат по-добре от татуировките по другите части на тялото.

Модата в света на татуировките е много разнообразна, но като цяло на почит винаги остават обемистите цветни или черно бели татуси изобразяващи животни, цветя или предмети с големи надписи.

Ако и вие сте решили да украсите перманентно крака си, ви предлагаме няколко оригинални татуировки, които определено ще ви допаднат.

Татуировки за бедра

Ако сте почитатели на атрактивните и големи татуировки и смятате, че бедрата ви ще изглеждат добре с тях, ви препоръчваме да си направите нещо класическо-например роза с череп и часовник, бухал или друга нощна птица в кръгла рамка, кораб с интересен дизайн или дракон.

Ако пък не си падате по комерсиалните картини и искате значително да се различавате от повечето татуирани дами, бихте могли да комбинирате отделни елементи от картини, които на пръв поглед нямат нищо общо и така да се получи нещо наистина уникално. Друг вариант е самите вие да измислите татуировка изцяло по ваш дизайн и да помолите да ви я направят като шаблон, който после ще използват рисувайки върху вас. Така ще сте сигурни, че няма да видите друг със същата татуировка и определено ще сте оригинални.

Татуировки за глезен

Глезените често са едни от най-харесваните места за женски татуировки, защото могат да бъдат доста семпли и дискретни и винаги се скриват в студените дни, но пък са перфектни за визията ви през лятото. С татуировка на глезена, винаги ще привлечете вниманието към себе си, ако сте на плаж или сте отишли на лятно парти. Идеалния избор за татуировка в тази част на крака са едноцветните изображения на криле, изящни пера, нежни пеперуди или звезди. Много ефектни са и татуировките, тип гривни, които могат да бъдат с всякаква форма и големина.

Татуировка на прасците

Това място също е много желано за перманентна украса, защото доста често татуировките там биха могли да създадат оптическа илюзия, че краката са по-слаби (в случай, че са едноцветни и с еднакво разположение на прасците). Ако не целите такъв ефект и сте с красива и стройна фигура, може да наблегнете на всякакви цветове и изображения на планети, космос, слънце и луна, митични създания или нещо ваш дизайн.

И все пак, най-важното нещо, с което трябва да сте наясно преди да решите да си направите татуировка, е, че тя цял живот ще е част от вас и вашето тяло. За това се уверете, че наистина я искате и ще има сантиментална стойност за вас, а не хуквайте към студиото само защото е модерно да си татуиран.

Автор: Линда Николова

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via