fbpx

Омъжена учителка и майка на две деца правила секс с ученик в парка (Снимки)

Кристал Вега, омъжена учителка и майка на две деца, е бил арестувана, защото е правила секс със свой 16-годишен ученик. 40-годишната педагожка в училище в Арканзас е признала пред полицията, че е имала „текстови отношения“ с ученика и „с някои от съобщенията си са преминали границата“, предава Daily Mail.

Тийнейджърът се е обърнал към полицията и е сигнализирал, че той и учителката му Вега са правили секс в парка. Кадрите от камерите за видеонаблюдение показват, че колата на Вега пристига и напуска Олд Поуст Парк в Ръселвил през същия период от време, за който 16-годишният съобщава в полицията. Омъжената учителка, която има двама сина, е признала на следователите, че се е срещнала с ученика в парка, но отрича, да са имали сексуални отношения.

Вега е била учител по изкуства в Dardanelle Middle School, но след случая вече не присъства в списъците като служител на уебсайта на учебното заведение. Кристал Вега е била арестувана, но по-късно е освободена срещу 7 500 долара гаранция.

За деянието ѝ съдът предвижда присъда от шест до тридесет години затвор и глоба от 15 000 долара, ако бъде осъдена. Съдебното заседание е насрочено за 10 декември.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x