Обвинението на една майка: Александър – Синът на Стойчо Младенов отвлече детето ни

Александър взел малката Дара и вече пет дни ги няма. Издирва го и полиция.

Синът на известния футболен треньор Стойчо Младенов, Александър Младенов, е взел дъщеря си и вече пет дни не я дава на майка й. Той е изключил телефона си и е прекъснал всякакъв контакт с жената – Александра Саркизова.

Майката е отчаяна. Тя търси контакт с медиите в опит да си върне дъщеря си. Разказва и за физическия и психическия тормоз, на която я е подлагал Александър.

“Бащата на дъщеря ми Дария я взе във вторник от училище без мое знание и оттогава нямам ни вест ни кост от нея. Не знам къде е детето ми, не знам как се чувства, не знам какво си мисли за мен. Това положение буквално ме убива. Търся помощ, защото съм отчаяна и не знам какво да правя”, обяви Александра пред “168 часа”.

От известно време Александра и Александър живеят разделени. Двамата нямат брак и затова се налага чрез адвокати да решат въпроса с родителските права. Родителите уж са се споразумели как да гледат детето и точно тогава синът на Стойчо Младенов решава да действа на своя глава.

“В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко”, разказва Александра.

След това започнала да му звъни, но той й затварял. Накрая й пуснал SMS, че оттук-нататък Дария ще живее при него и повече да не я търси.

“Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, но те не ми вдигат. В момента буквално не знам на кой свят съм”, разказва още Александра Саркизова.

Тя е подала жалба във варненската полиция, МВР също издирва Александър Младенов и детето. Проблемът за майката е, че тя няма брак с бащата и на практика има равни родителски права с него.

Тя обаче се кълне, че никога не е спирала Александър да вижда детето, когато поиска. И сега не може да повярва, че той върши нещо подобно.

“За мен това е отвличане. Няма как по друг начин да нарека подобно зверство – да криеш едно дете от майка му”, категорична е Александра.

Тя разказва, че се преместила с Дария и другото си дете във Варна, защото не можела да продължи да живее в София заради тормоза на Александър.

“Години наред съм подлагана на психически и физически тормоз. Няма смисъл да ви разказвам цялата история. Александър ме удари за първи път още докато бях бременна. След това ми посегна и в деня на изписването на детето ни. Нещата ескалираха и един ден той ми счупи носа, с което увреди синусите ми”, разказа жената.

След последния бой тя си извадила медицинско, което е готова да покаже, но засега не е използвала в полицията.

“Г-н Стойчо Младенов ми се обади и направи всичко възможно, за да ме убеди, че с този тормоз ще се приключи и нещата ще се оправят. Боят престана, но психическите атаки продължиха и повече не можех да търпя. Заминах за Варна и тъкмо си стъпих на краката, когато ми се случи това”, обясни Александра.

В момента тя е в София, за да търси детето си. Ходила е на всички възможни адреси и места, където смята, че може да се засече с Александър и с дъщеря й. До този момент опитите й са безплодни.

“Продължавам да звъня, но и Александър, и родителите му са ме блокирали по всички възможни начини. Обръщам се към майката на бащата на детето ми. Тя поне трябва да е наясно какво чувствам в момента и не може да допусне това да продължава. Всичко, което искам на този свят е да прегърна детето си. Няма да се откажа, няма да е изоставя. Ще я намеря, каквото и да ми струва”, отсича Александра Саркизова.

Засега Александър Младенов мълчи и не е представил своята истина.

Източник :dnes.bg Вера К. Александрова

Може да харесате и