Няма да повярвате в какво се превърна Джейк от „Двама мъже и половина“! (Снимки)

Едва ли има човек, който не е гледал хитовия американски сериал „Двама мъже и половина“. Филмът започва излъчването си още през 2003г. Базиран е на отношенията между композитора-женкар Чарли и неговия брат Алън, който след развода с жена си се премества да живее при него.

Голямото текучество на жени през къщата, както и неспособността на разведения брат да комуникира с тях създават доста весели ситуации. Действието се разнообразява и от сина на Алън – Джейк, който е чест гост в дома на чичо си, както и от периодичното присъствие на майката на двамата братя. Хлапето буквало израсна пред очите на милиони зрители пред малкия екран.

Но може ли да си представите как изглежда Джейк днес? Е, днес Ангъс Джоунс, изпълняващ ролята на Джейк Харпър, е на 23 години и дори е студент в Университета на Колорадо. Когато Ангъс започва да се снима в хитовия сериал, той е само на 10 години. По-късно, през 2010г. става най-добре платеното дете-актьор в историята на телевизията, печелейки по над 350 000 долара на епизод.

В края на десети сезон обаче, през 2012г., той реши да напусне сериала, след като направи скандални изявления, в които призна, че е опозорил Християнството с участието си, тъй като ролята му е несъвместима с неговите религиозни възгледи.

Той дори пусна видео, в което разказа защо е решил да се отдаде на християнина в себе си.

„Ако гледате „Двама мъже и половина“, спрете… Моля ви спрете да го гледате. Спрете да си пълните главите с тази мръсотия“, обяви тогава Джоунс. „Трудно ми беше да участвам в сериала, да бъда част от нещо, което омаловажава теми в нашия свят, които са сериозен проблем за много хора“, споделя още Джоунс.

Днес брадясалият и с дълга коса Джоунс, който живее в Колорадо изцяло се е отдал на Християнството и посещава черкви из цялата страна, където говори за Господ и религията.

Източник: debati.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via