Нумеролог: 2019 е година на изпитания

Новата година ще е година на изпитания. Самото число 19 е число на предизвикателства. България ще се радва на известност по отношение на история, култура, възможно е български автор да стане повод за международно признание. Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ нумерологът Ели Маринова.

Трябва да се внимава със социалната политика, банковата система, недвижимите имоти и обобщено най-вече да се внимава с парите и инвестициите и лихвите, добави нумерологът.

Годината търси равносметка за материалните неща, трябва да сме по-разумни и по-внимателни. Да се разходва разумно, дори за целия свят и ЕС се отнася, каза още Маринова.

Тя добави, че всички сцени ще са оживени на всички нива, ще има открития и разкрития, които ще са много интересни.

Годината изкарва на яве неща, които се стараят да бъдат скрият, като става дума за България, не за отделния човек.

Нумерологът обясни, че няма лоши и добри числа, всяко число е сила, а силата е неутрална, важно е как я използваме, колкото е по-голяма силата, толкова е по-голяма отговорността.

Ели Маринова направи кратък обзор на числата до 9, които определят силните и слабите ни страни.

“Тези, които имат в основата си тройка, трябва да внимават с парите през тази година и да имат най-много един кредит. 4-ката пък е работа, организация, природа, нужна ѝ е природа, за да релаксира. 5-ата – това са новатори и експериментатори, 6-ата е трудна в личен план за разбирателство. 7-ата е аристократът на числата, аналитици и стратези са. Но има нужда от усамотение, когато имат проблеми. 8 – или е успешна, или е много проблемна, деветката – това са хората с най-голям опит и са страшно драматични и могат да влязат в битка, която не е тяхна”, каза Маринова.

Тя бе категорична, че не е важен пътят, а как вървиш по него и открои, че ако решим да излезем от предназначението и характеристиката на числото си, най-вероятно ще страдаме.

Следвайте ни в социалните медии