fbpx

Новата сексбомба на фолка е многодетна майка (Снимки)

Елена Велевска е майка на три деца и мечтае за четвърто.

Въпреки многобройните си задължения оправната блондинка демонстрира завидна фигура и е горда притежателка на най-сочните гърди в попфолка, пише в. „България Днес“.

Както грижливо се отнася към семейството и отрочетата си, така хубавата Елена обича да провокира мъжката част с еротични снимки на разголената си гръд и сочното си дупе, което й печели хиляди фенове не само у нас, но и на целите Балкани.

Велевска отскоро изгря на родния чалга небосклон в каталога на „Пайнер“. Дори извади няколко хита, които са обещаващи за бъдещата.

„Изнасяла е концерти в над 30 страни, между които Австралия, САЩ, Канада, цяла Европа и др. Първата си песен „Сънувам“ записва още на 15 години, а досега има издадени девет албума“, разказват от „Пайнер“.

Повече от 20 години Елена гради кариера в Македония, без да завърта скандали около себе си. Тя прави революция във фолка в Македония, като през 1997-а дори снима видеоклип за 1500 марки без чужда помощ. Споделя, че със своите опити подтикнала колегите си да инвестират в себе си и поставила основите на жанра в родната си страна.

Споделя, че не е конфликтна личност и уважава всеки, който се опитва да направи нещо.В същото време Елена е обект на свалки от много мъже, чиито мераци са провокирани още повече от разголените фотосесии на певачката.

Велевска бе забъркана в любовна афера с Борис Дали. Двамата записаха обща песен „Ще си моя“, а според запознати името на парчето може вече да се е осъществило и на практика.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x