Новата на Неймар се съблече (Снимки 18+)

В края на 2018 година бразилските медии разкриха, че местната футболна звезда Неймар вероятно има нова приятелка. Играчът на ПСЖ се раздели през октомври с дългогодишната си приятелка Бруна Маркезине, а новите слухове го свързват с Мари Таварес.

20-годишната красавица се радва на голяма популярност в социалните мрежи. В „Инстаграм“ тя има повече от 192 000 последователи, а профилът й е пълен предимно с нейни снимки по бански. Това не е изненада, тъй като позирането в оскъдно плажно облекло е основната професия на Мари Таварес.

Новата изгора на Неймар има сравнително голяма известност в сайта за видеосподеляне „You Tube“, където е одобрена от 5000 фенове. В публикуваните клипчета тя дава различни съвети. Един от най-популярните е как да си направим перфектното селфи. Трябва обаче да знаете португалски, за да се възползвате от разкритията на красавицата.

Също като Неймар, и Мари Таварес е почитателка на татуировките. Двете й ръце за изпъстрени с надписи и рисунки, като има такива на ръмената, гърба, гърдите, хълбоците и подбедрицата на десния крак. Всичко това тя ни го показва на многото си снимки, които пусна в своя профил.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via