fbpx

Нова версия за зверската катастрофа край Пловдив, в която загина 4-ма души!

553

20-годишният шофьор, причинил катастрофата с 4 трупа край Пловдив, вероятно се е заблудил, тъй като не е имал шофьорски опит, и е объркал пътните платна. Това пише “Телеграф”.

Пътният възел към селата Скутаре в източната посока и Калековец в северна посока е елементарен за опитни шофьори, но 20-годишният явно е загубил ориентация в тъмното и погрешка е навлязъл в насрещното.

Той е настанен в болница без опасност за живота. Навършил е 20 години преди седмица, съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. Младият мъж е бил с кипърска шофьорска книжка, но е българин.

“Става дума за навлизане в насрещното платно от водача на беемвето и опит от страна на починалите за избягване на челния удар”, добави Попов.

Както съобщихме, баща, син, чичо и племенник са загиналите при зверската катастрофа край пловдивското село Скутаре. И четиримата мъже от Кърджалийско са работили в строителството. инцидентът е станал минути след 21 часа в сряда. „БМВ” с пловдивска регистрация навлиза в насрещното платно и блъска кърджалийски „Сеат”. На място във втория автомобил загиват четирима души – на 31, 28, 49 и 54 години. Зад волана на „бавареца” е бил 20-годишният водач. Той е настанен в болница. В немското возило е бил и 17-годишен пътник. Шофьорът на БМВ-то и 17-годишният му спътник, са пробвани за алкохол и наркотици на мястото на мелето. Пробите и на двамата са отрицателни.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...