Нова версия за убийството на рейнджърката Десислава

Подигравка към офицер провокирала бившия рейнджър Светослав Каменов да убие на 29 ноември да убие рейнджърката Десислава Стоянова в къщата си в Сопот.

Жертвата била едва редник в редиците на 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово, но си позволила да се присмее на един от висшестоящите офицери, стана ясно вчера в съда, където се гледаше мярката на Каменов.

Именно това провокирало 42-годишния Каменов да се нахвърли на Стоянова. Това станало ясно от признанията, направени пред разследващите.

Опитният боец прекършил врата на рейнджърката само с едно движение за секунди. Няма други следи от насилие по тялото ѝ. След като бил арестуван, Каменов признал, че адски се ядосал на присмехулното отношение на редничката към един от капитаните в бригадата, когото много уважавал.

Официалното издирване на Стоянова започнало на 3 декември. Два дни по-късно тя била обявена за общонационално издирване. На този етап никой не подозирал, че 40-годишната жена е убита. Светослав Каменов бил потърсен за разпит, защото бил последният, с когото тя се е срещнала. Няма данни двамата да са имали интимни контакти, били обикновени познати.

След като убил рейнджърката, героят от Кербала отишъл в София при бившата си приятелка. Тя обаче го изгонила и той поел към Благоевград. Успял да мине пеша границата с Гърция, но незнайно защо на другия ден се върнал. Отишъл в родното си село Зверино, където се укривал до залавянето му.

Източник: blitz.bg

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via