fbpx

Нова телевизия пред грандиозна издънка

1 320

Шеф Виктор Ангелов явно здраво го е закъсал. Готвачът, който се изявява в различни риалити формати, вече хич не привлича вниманието на зрителите.

Нова телевизия отчаяно се опитва да не направи пореден гаф, а с това успя сериозно да изнерви зрителите.

Към днешна дата зрители шушукат, че друго риалити предаване е застрашено от провал. Става въпрос за предаването, водено от Виктор Ангелов – Hell’s kitchen („Кухнята на Ада“).

Фенове на шоуто забелязаха, че рекламата, приканяща готвачи да се запишат на кастинг за шоуто, се върти вече 6 месеца в ефира. Почитателите на риалитито вече са сигурни, че интересът на професионалистите към продукцията е много нисък и това принуждава телевизията повече от половин година да зове за участници.

Според зрителите това се държи на крясъците на талантливия и взискателен готвач. Други пък смятат, че точно това подбужда интереса и твърдо застават ад становището, че втория сезон на предаването ще има успех.

БЛИЦ припомня, че миналата година готварското шоу бе спечелено от Дани Спартак. Талантливият шеф получи награда от 100 000 лева и работа в ресторанта на самия Виктор Ангелов. Към днешна дата, всички фенове на вкусната храна, могат да видят шампиона от риалитито при Гала, където заедно с бившата участничка в „Кухнята на Ада“ – Светла, приготвят гозби за екипа на „На кафе“.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x