Нов сензационен обрат във властта! Горанов категорично секна мераците на реформаторите

Ще почнем от там, че правителство винаги има. Ще почнем от там дали е Борисов 3 Ще почнем от там, че няма логика, лидерът най-голямата партия да прави правителство с мандат на друга партия. Правителство с мандат на РБ няма да има. Това заяви финансовият министър в оставка Владислав Горанов в ефира на Нова телевизия.
„Но правителство с премиер Бойко Борисов ще бъде само след нови избори. Той може да бъде премиер, когато му е връчен първи мандат от президента”, каза още той.

 

Това, което мога да заяви, че част от параметрите да съществува правителство в този парламент е, че оставаме длъжници на хората, които поискаха нови изборни правила.

 

По отношение на това дали той ще остане финансов министър с дуг премиер, а не Борисов, той посочи:
„Ако аз нямам много силна връзка с премиера, отговорът е не и обяснението е това, че аз няма да бъда успешен финансов министър без премиер Борисов”, каза още той.

 

Аз мисля, че докато не се чуе реакцията на колегите от РБ за това, че Борисов няма да бъде премиер в следващото правителство вашите проценти са спекулативни, каза още той и уточни, че неговите проценти са 0.

 

Няма причина да се подчиняваме на някакви политически спекулации в името на стабилността, тя съществува, смята още Горанов.

 

Ако питате мен, правителство на всяка цена не трябва да има, единствената причина са резултатите от референдума”, каза министърът в оставка.

 

Мира Иванова обаче продължи с провокативните въпроси към Горанов, като се опита да го обърка.

 

Министърът в оставка на няколко пъти препотвърди въпросите ѝ дали ще има правителство в 43-тото НС и дали той ще остане министър, ако все пак такова има.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via