Номерът на входната врата влияе на живота

Единицата е за артистите, а петицата – за политици и свещеници

  • Съберете 1+2+3 и ще получите числото, под чието влияние е това жилище

Древното източно учение фън-шуй отрежда голямо значение на това как изглежда входът към жиището на човека. Ако с входната врата нещо не е наред, например е изкривена или се затваря лошо, то едва ли хората вътре ще имат късмет. Оказва се също, че върху живота ни влияят и различните надписи на вратите и, разбира се – номерът на жилището. Какво правим, ако номерът на жилището се състои от няколко цифри. Съберете ги и ще получите едноцифрено число. То ще бъде вашият номер. 

И така, ако апартаментът ви е № 1.

Той се намира под влияние на Слънцето. Тази стихия способства за творческото себеизразяване. Тя е полезна за художниците, артистите, писателите. По правило обитателите на жилища с №1 имат много осветителни тела, те обичат ярките цветове и цялата атмосфера е безгрижна. Това е идеално място за бохеми.

Апартамент №2.

Такова жилище се намира под влиянието на Луната, а тя способства за развитието на интуицията и съзерцателността. Луната покровителства музикантите, хората, работещи с деца или в сферата на храненето, а също и на ВиК специалистите и хидроинженерите. В тези жилища по правило има много огледала. Обаче ако в квартира с №2 живеят неуравновесени хора, може да изпаднат в пристъп на истерия, душевните терзания се обострят.

Апартамент №3.

Това число е под влиянието на Марс. Стихията покровителства хората на действието. Около вас постоянно се случват различни събития, възможно е да ви се наложи да се сражавате с протеклия водопровод, със счупена мебел или паднал таван, а може и с пожар. Ако седите със скръстени ръце, може да се разболеете. Марс ще ви провокира за скандали и дори побои. Не се поддавайте или сменете жилището.

Апартамент №4.

Покровител на този номер е Меркурий. Той способства за общителносттта и контактите. Голяма роля в живота ви ще има телефонът. Можете с успех да работите като диспечер или да играете на финансовата борса. И често ще ви тегли към пътешествия.

Апартамент №5.

Тук има думата Юпитер. Той провокира към идеологически и духовни занимания като политика, наука, религия. В такова жилище често се събират хора, обединени от обща идея. По правило обитателите на апартамент №5 имат голяма библиотека. Има и едно “но”. Юпитер не обича избухливостта, затова не се гневете на дреболии. И пазете черния си дроб!

Апартамент №6.

Тук покровителка е Венера, а нейният девиз е любов и безделие. В такова жилище е доре да се събират гости и да се устройват трапези. Венера помага на гостоприемството, на добрия вкус и на кулинарното изкуство. Такава атмосфера обаче предразполага към скандали, затова трябва да се научите да се въздържате. Хората, живеещи в ап. 6, обикновено обичат животни и растения и в такива домове често има куче или котка и много стайни растения.

Апартамент №7.

Това жилище е под влиянието на Сатурн и да се живее в него не е лесно – ту е студено, ту е задушно, често се случват неприятности. От друга страна “жилището на Сатурн” способства за усвояване на професионално майсторство, а също към парични натрупвания. Специалистите по фън-шуй съветват обитателите на жилища под номер 7 по-често да се отдават на размишления, иначе ще започнат да ги преследват болести на гръбначния стълб, остеохондроза, подагра. Тук е полезно човек да се занимава и с духовно-оздравителни практики като йога.

Апартамент №8.

Такова жилище е под покровителството на Уран. Тази планета улеснява общуването с приятели. Вие активно ще контактувате със старите си другари и ще се сдобивате с нови. Освен това Уран не обича прагматичните и рационални характери, затова изобретателите и любителите на окултните науки ще се чувстват тук в свои води.

Апартамент №9.

Тук господства Нептун. Стихията помага на работещите в нефтената промишленост, моряците, екстрасенсите, музикантите и свещениците. За останалите атмосферата в апартамент 9 е крайно неблагоприятна. Ще имат проблеми с водата, може да изпаднат в зависимост от наркотици, алкохол или тютюн. Може да изчезват предмети, да ги мъчи безсъние. При това трябва да се пазите от отровни вещества. Ако не сте представител на гореизброените професии, с всички сили се пазете от жилище под номер 9.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via