Няколко съвета за орални ласки, които ще я накарат да стене от удоволствие

117

Ласките с език между краката са може би един от най-лесните и сигурни начини да накарат жената да да свърши. Ако не сте достатъчно опитни в тази област ви предлагаме няколко съвета, които да ви превърнат в истински професионалист:

Бавен натиск

Направете езика си широк и плосък, доколкото е възможно. Натискайте с него бавно и нежно. Старайте се да се фокусирате повече върху натиска, отколкото на движението. Плъзгайте го нагоре-надолу, докато не усетите как напрежението й се покачва. Много мъже си мислят, че движенията трябва да са бързи и енергични, но в началото това е отлична техника, която ще я предразположи. Ако ги изпълнявате правилно, съвсем скоро ще поиска по-силна стимулация.

Отдолу нагоре

Много мъже по време на кунилингус прескачат вулвата и се съсредоточават основно върху клитора. Разбира се, че тя може да получи оргазъм и по този начин, но така ще я лишите от други удоволствия, които да изпита по време на орален секс. Не пренебрегвайте вагината и срамните устни. Поставете езика си в нейната основа и бавно го плъзнете нагоре към клитора. Това движение може да се повтаря, докато не пожелае нещо друго. Докосването ще я накара да изпита удоволствие, което преди това сте пропускали.

Побутване с език

Отново трябва да отбележим факта, че често се пренебрегват останалите части на вагината и вниманието се съсредоточава само върху клитора. Не допускайте тази грешка! Опитайте се да втвърдите езика си и да проникнете с него сякаш го правите с пениса. Едно от правилата е, че това движение не бива да се извършва още в самото начало.

Ентусиазъм и мръсни думи

Ентусиазмът е всичко, когато става въпрос за орален секс. Не се притеснявате да говорите, когато задоволявате половинката си. Малко мръсни думи само ще разгорещят обстановката. Когато сте между краката й, издавайте звуци на удоволствие. Това ще я убеди, че също изпитвате наслада и ще засили нейната възбуда.

Кучешката

Шансовете партньорката ви никога да не е задоволявана по този начин са големи. Лизането в тази поза обикновено е табу заради близостта на ануса до носа на мъжа. Това, разбира се, изисква по-висока хигиена, но ако жената я поддържа, не би трябвало да имате притеснения да опитате. Позата ще ви осигури достъп до дупето й и така ще може допълнително да я стимулирате с пръст или език. Повечето жени го обожават, а някои дори не се притесняват да си го поискат. Когато следващия път я задоволявате с уста и език, помислете и върху този вариант.

Може да харесате и