fbpx

Николай Бареков за парите на Ани Цолова, Виктор Николаев и Антон Хекимян – кой изхранва Люба Кулезич и Сашо Диков

Евродепутатът Николай Бареков с още разкрития за необяснимото забогатяване на знакови лица в телевизиите, след като водещия на сутрешния блок по Нова Виктор Николаев от днес осиротя, тъй като ръководството на медията отстрани партньорката му Ани Цолова след подадените сигнали от Бареков за произхода на парите й, с които си е купила скъпата къща в Драгалевци.

И още подробности за замогването на самия Виктор Николаев, за назначаването и издигането на Антон Хекимян като водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, за изхранването на Люба Кулезич и Сашо Диков в различни телевизии и в момента в БИТ.

„За разлика от тези имена които днес ги проверява прокуратурата, аз съм бил член на АБРО. За разлика от тези, които днес са в ръководството на Нова и Би Ти Ви, аз имам над 20 години стаж. Сега дали Цолова ще се върне при рецептите на Мермерски е все, тая, но тя ще бъде поставена там, където няма да може да прави корупционни практики“. 

Това заяви евродепутатът Николай Бареков.

Той допълни, че при Цолова става въпрос за невъобразимо забогатяване и ръководството на Нова ще трябва да обяснява, как са се раздавали тези бонуси.

 „В настоящия момент рейтингите показват, че не се гледа нито Нова, нито Би Ти Ви, от 10 едва трима ги избират“, допълни още Бареков.

„Този разградски шмекер се надявам да приключи до няколко месеца и да си намерят нови водещи. Ето на пазара стоят колеги, които са доказано некорумпирани. Не може на 30 години да си купуваш палати с една заплата. С 2 години стаж в сутрешния блок, Хекимян е горд собственик на огромен апартамент“, заяви Бареков.

За това как се взимат пари под масата, евродепутатът заяви, че когато ти 3 години плюеш по някого и взимаш очевидна страна между партийни конфликти, обществото започва да задава въпроси. „Самата тя си призна как става тази работа. Цолова си призна, как са й предлагали 5 хиляди лева за интервю, но явно са й се сторили малки. Корупцията не е по високите етажи, а долу в нюзрюма. В случая има едно лице на Иво Прокопиев, които са уж американските интереси, същия този човек пробива нюзрюмите на телевизиите“, заяви Бареков.

Бареков заяви, че ръководствата дават нюзрумите на аренда, а долу хора като Цолова, Николаев и Хекимян дирибействат.

Евродепутатът направи шокиращо разкритие, как преди 6 месеца представители на голямото ръководство на Би Ти Ви са го потърсили за помощ. Помощта се е изразила в това, Бареков като човек, който познава отвърте медията да им каже, дали лицата на Нова и Би Ти Ви взимат пари под масата.

 „Аз им заявих, че не мога да знам, защото не съм разследващ орган. Но им казах, как съсипват определени хора, за сметка на други. Това което направих аз е да пусна сигнал до прокуратурата и НАП и истината излезе наяве“, заяви Бареков.

По повод скандалът с Люба Кулезич, Бареков заяви, че не желае да коментира действията й, защото е направил прекалено много за нея.

„В последния работен ден на Европарламента аз зададох въпрос към Юнкер за невероятен пробив в съдебната ни система и общата работа на определени съдии с партии, като визирам Лозан Панов“, заяви Бареков. Той е получил и отговор от Юнкер, в който се казва, че в основата на създаването на ЕС е независимостта и прозрачността на съдебната система. „Това което казва в писмото си Юнкер, е че мониторинга за България ще продължи.“

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x