Никога не кръщавайте детето си с тези 7 имена, защото носят много тежка съдба – вижте подробности!

Родителите определят името на детето си докато тече бременността или пък през първите дни след раждането му.

Едни се спират на име, ръководейки се от предпочитания, семейни традиции или пък разбирания. Други се водят от модата. За да осигурите на детето си щастлив живот, струва си да отделите внимание на символиката на името.

Какво означава то, например? Има ли имена, които да избягваме? Да, според някои те носят негативна енергия и тежка съдба. Това са 7-те имена, които носят най-тежка съдба!

Вера

Наречете ли дъщеря си Вера, подарява те й вътрешна сила, която ще й помага да преодолява различни препятствия в житейския си път. Тази сила ще й помага да преодолява всяка превратност на съдбата, която ще й донесе трудности, не се съмнявайте в това. Към своето благополучие жените на има Вера подхождат с болка и загуба, затова каквито и високи върхове да покорят, те не съумяват да съхранят сили, за да им се насладят.

Александра

Подобно на мъжете на име Александър, Александра е принудена да култивира и да проявява чертите, характерни за противоположния пол. Нейната съдба се случва по такъв начин, че всички грижи за семейството, роднините и за насъщния хляб падат върху нейните плещи. В същото време Александра обича да се занимава с нещо приятно, а не постоянно да се грижи за ближния. Това несъответствие на предпочитанията и жизнените обстоятелства често прави съществуването им непоносимо.

Надежда

Такова светло име се дава на притежателка, която има нелека съдба. На Надежда се възлагат големи надежди. От нея се очаква много и поради това се опитва да оправдае очакванията. Но за целта Надежда постоянно трябва да полага огромни усилия, затова ако не получи навреме достойна похвала, усещането й за живота се влошава.

Людмила

Людмила получава огромна любов от семейството си, но именно последното се налага да преживее едни от най-печалните събития, които превръщат живота му в непоносимо тежък. Жените на име Людмила често неоправдано рано и при трагични обстоятелства губят близки хора, които много обичат. Или пък съдбата им отрежда да се грижат за болно дете.

Роман

Животът на Роман се усложнява от непостоянството и неумението му да се съсредоточи върху една дейност. Той постоянно е в търсене – на по-добра работа, на по-добра работа, на по-добри приятели. Годините минават, а кариерата му все така не е изградена, куцат личният живот и взаимоотношенията с близките.

Адам

Всичките беди на Адам идват от жените. Мъж с такова име от ранно детство се вълнува от жените и ги поставя на първо място в живота си. Но това предпочитание прави живота му труден, той се отразява и на всички други сфери от живота – кариерата, финансите и др.

Юлиан

Много изпитания чакат Юлиан. Те се отнасят до всички сфери на живота. Мъжете с такова име често се стараят да достигнат кариерни висоти, но в определен момент всичко се руши и се налага да градят пътя си отново. Юлиан ще се справи с този проблем, но задачата му е усложнена от здравословни проблеми, свързани с нервната система.

В личния живот и семейните отношения също го чакат трудности. От пълен разрив със семейството до трагични събития, които ще оставят непоправими щети в психиката му.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via