Невероятната промняна на Таина Барбоса (Снимки)

Таина Пачеко Барбоса посрещнала пълнолетието си като дебелана. Момичето тежало невероятните 140 килограма и въпреки това не се притеснявало от вида си. Нещата обаче, се променили след смъртта на баба ѝ, която починала от инфаркт, пише факти.бг, цитирайки бразилските медии.

Уплашена, Таина взела решение да се промени и се подложила на операция за поставяне на гастрален пръстен или стомашен байпас, който да ѝ помогне да намали теглото си.

За да успее в начинанието си тя коренно променила и начина си на живот.

И се получило. Днес Таина е не просто слаба, тя е супер секси, със своето изваяно и изящно тяло. След този обрат в живота си тя решила да вдъхнови и други да последват стъпките ѝ и списва блок за здравословен начин на живот и тренировки, в който пуска секси снимки на сегашното си аз и по които въздиша цялото мъжко население на страната.

За младата бразилка, нейната баба била най-важният човек в живота й. Тя починала няколко месеца преди 18-тият рожден ден на Таина, от сърдечен удар. От същото починала и майката на момичето три години преди това.

Болестите и трагичната загуба били „капката, която преляла чашата“ за Барбоса и тя взела решението да направи нещо за себе си. Взела се в ръце, впрегнала цялата си воля и днес тежи само 60 килограма.

„Започнах да дебелея, когато бях само на пет години, и преди загубата на майка ми и баба ми това не ми беше такъв проблем. Нямах ниско самочувствие, приемах се такава, каквато съм“, разказва девойката, която признава, че тогава е изпитвала постоянно и неконтролируемо чувство на глад, а обикновено и се хранела с нездравословна и бърза храна.

Когато решила да престане със старите навици, тя напълно изхвърлила захарта, мазнините и бързите храни, започнала активно да спортува бокс и бодибилдинг.

Днес Таина е звезда в Instagram с повече от 54 000 последователи, които успява всекидневно да мотивира и инспирира да предприемат нещо, ако са недоволни от външния си вид.

Още статии в тази категория