fbpx

Непълнолетни момчета се събличат за секс сцени срещу два лева на ден в сайтове! (ВИЖТЕ КАК)

Тийнейджъри се събличат срещу два лева на ден в сайтове за запознанства.

Регистрация и смс – това са двете изисквания, за да получи човек достъп до съдържанието, показва разследване на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Там може спокойно да се гледат по всяко време снимки със съдържание, по-скоро типично за порно филм.

До подобни интернет страници с фрапиращи сексуални сцени достъп може да получат и непълнолетни деца.

Удоволствието струва приблизително 2 лева на ден.

Така нареченият „ВИП“ ви дава право да създадете собствен канал на живо, както и да гледате всички останали, които са на линия в момента. Там можете да видите всичко, както и да покажете всичко – без цензура.

От порно филми до потребители, които ви показват гениталиите си и ви молят да последвате примера им.

Оказва се, че всеки може да публикува фалшиви данни за себе си. И така едно 10-годишно дете да се представи за пълнолетно.

Екип на „Дейли Прес“ проверил как действа системата за сигурност в сайт. Регистрира се под фиктивен профил. Прекарва четири вечери в онлайн чата на социалната мрежа и с натъква на фрапиращи кадри, които не са цензурирани от администраторите. Потребителите на сайта не се притесняват да споделят кадри с неприлично съдържание.

Резултат с изображение за gayboystubeСпоред член 159, точка 1 от Наказателния кодекс, който създава, излага, представя, излъчва, предлага, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва слишаване от свобода до една година и глоба от 1000 до 3000 лева. След солени санкции американски и западноевропейски сайтове са въвели заплащането на услугата „Чат на живо“, само ако потребителят плаща чрез кредитна карта. А за да притежава такава, той трябва да е пълнолетен. У нас обаче този метод не е разпространен.

„След като няма вменена отговорност на доставчиците на съдържание за следене какво се случва на техните сайтове, означава, че те ще излизат от ситуацията по този начин. Трябва да има ясни правила, законодателство в тази сфера и тогава, ако то бъде нарушено, ще бъдат предприети законови мерки“, коментира Явор Колев от ГДБОП пред топ журналиста ни Тодор Стефанов.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x