Наоми Кембъл без гадже: Разгонена съм!

Наоми Кембъл от години няма сериозна половинка до себе си, но изглежда това никак не я притеснява. Моделката се раздели с милиардера Владислав Доронин през 2013 година след 5-годишна връзка и оттогава любовният ѝ живот е истинска мистерия. Наскоро 46-годишната хубавица заяви, че си живее прекрасно и без сериозна половинка и не „дискриминира“ с кого си ляга.

„Дали съм необвързана? Да кажем, че съм разгонена. Когато става въпрос за мъже, не дискриминирам“, сподели пред GQ шоколадовата перла.

По думите ѝ най-голямата драма в живота ѝ не е липсата на сериозна половинка, а отказването на цигарите.

„Правя си зелени сокове всеки ден. Манго, папая, слагам зелени неща, протеини, акай бери, защото искам да откажа цигарите. Отидох при някой си Лудия Руснак, или беше Дебелия Руснак в Бостън, който ми говори някакви неща в продължение на 32 минути. Трудно е да се откажеш сам, но пушенето е по-лошо от пиенето, трябваше да знам!“, обясни звездата.

Кембъл не пропусна да коментира и слуховете, че има афера с актьора Идрис Елба.

„Не знам защо хората си мислят, че излизаме заедно, познаваме се от 10-15 години. И когато той ме снима на мое шоу с благотворителна цел, няма проблем. После изведнъж бум – ние сме двойка. Това е лудост. Ние сме добри приятели, аз му имам доверие. Обичам го като приятел и това е извадено от медиите като грешен контекст“, категорична бе Наоми.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via