Модел на Playboy си показа котето в църквата “Света София” в Истанбул (Снимки)

Любовта към натурализма на моделката Мариса Папен неведнъж я е подтиквала към нарушение на закона.

Миналата година бе вкарана зад решетките, след като бе хваната да позира гола в древен египетски храм. През юни тя предизвика гняв по свой адрес, разхождайки се чисто гола из свещени места в Ерусалим.

Очевидно неодобрението на нейните постъпки не е било достатъчно, за да накара страстната нудистка да сложи край на своето неконвенционално хоби, докато пътува из света.

При последната ѝ проява бившата моделка на Playboy си направи скандална снимка в Истанбул.   Тя заголи частта на тялото си под кръста в черквата “Света София”.

На вулгарната снимка се вижда как Мариса е заголила половия си орган на прага на храма.

Вижда се, че около нея се разхождат местни и туристи, но моделката въобще не се притеснява от факта и продължава безсрамно със своя отвратителен ексхибиционизъм, без да се страхува, че ще бъде хваната.

За разлика от предишните ѝ “творби” последната снимка на натуралистката обаче доста се е понравила на нейните последователи.

“Абсолютно красиво. Много красиви снимки на невероятни места”, пише един от тях.

“Мариса наистина е красива и брилянтна, много силна история”, пише друг.

“Обичам творбите ти, както и твоите смели опити да накараш хората да се освободят от религията и правилата, които ги поставят в малка кутия”, възхвалява гнусотията трети.

В скорошен пост в блога си плеймейтката обяснява смисъла зад своята снимка. По думите ѝ, тя е направила това, за да протестира против тиранията на религията.

“Това е послание, посланието е следното: хората да бъдат накарани да се замислят благодарение на нашите снимки. Опитваме се да им помогнем да се освободят от тяхното ментално заточение от правителствата и религиите на тази планета.

Всички сме толкова силно заслепени и оскотени, че приемаме всичко просто ей така. Вече нищо не подлагаме на съмнение. Всичко се контролира, манипулира”, обясни тя.

Следвайте ни в социалните медии