Млад мъж уби баба си

Мъж, извършил тежко престъпление е задържан от служители на Районно управление на МВР-Велинград, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Сигнал за случилото се битово убийство е получен тази сутрин в полицейското управление на града. Станало е ясно, че 29-годишният мъж от Велинград е предизвикал скандал с майка си. Скандалът се задълбочила, при което мъжът нанесъл удари на 48-годишната жена с дървена летва. След това той отишъл в съседната стая, където на легло била 71-годишната му баба. На нея той нанесъл множество удари в областта на главата и в резултат на това жената е починала.

Пристигналите на мястото полицейски служители задържали мъжа в ареста на Районно управление на МВР-Велинград. Той е тестван с техническо средство и пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

Тялото на жертвата е транспортирано в „Съдебна медицина” – Пазарджик за аутопсия. За случилото се незабавно е уведомен дежурен прокурор от Окръжната прокуратура. Продължават процесуалните действия по документиране и изясняване на тежкото престъпление, води си дознание.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via