Митака от „София ден и нощ“ вдигна полицията на крак, подкара „танка“ на Златко баретата (СНИМКИ)

Един от многото джипове, притежавани от Златомир Иванов-Златко Баретата, е преминал във владение на телевизионна звезда. Зад воланата на черния “танк” педала натиска актьорът от сериала “София ден и нощ” Кристиан Кирилов, който изпълнява ролята на Митака.

Според запознати с мощното “чудовище” Баретата се е разделил преди година и половина, след като му станал ненужен.

Златомир Иванов решил да се отърве от американския джип, понеже увеличил автопарка си с единствения в България джип на 6 колета – “Мерцедес G класа” на стойност около 600 хиляди лева.

Докато е бил притежание на Баретата, “Хамърът” е претърпял на тунинг някои подобрения по външния си вид, но заради отличителните му белези настоящият собственик е станал обект на ожесточени полицейски проверки.

На КАТ-атаджиите им станал навик да спират през ден US-звяра за проверка, смятайки, че зад волата му може да е бившият командос Златомир Иванов или друг представител на тъмния контингент.

Митака също е прекарал “Хамър” на тунинг и върху предния капак го е обозначил с името си – Крис. Джипът излизал доста солено на Митака – “гълтал” 35 на градско и 30 литра извън града, пише “ПИК”.

Следвайте ни в социалните медии