Митака от София ден и нощ щял да вдига сватба с мъж, имал интимни отношения и с Ники Китаеца на Азис (Още за тъмната страна от живота на мачото + Снимки)

Кристиян Кирилов, който го играе супер мъжкар и сваля в сериала „София ден и нощ“, в ролята на Митко крие тъмно минало.

Преди години Митака е имал влечение към собствения си пол. Имало е период, в който с неговото бившо гадже Мартин Мартинов, дори са обмисляли да вдигнат сватба В Миноскос, Гърция.

Бившият приятел на Митака е добре познатият Марио от Екстрийм, нашумял покрай дуетите си със Сашка Васева и техните публични скандали.

През 2012г. той споделя пред ШОУ, че има намерение да сключи брак с Крис. Непознатото симпатично момче тогава се оказва именно сегашния любимец на тинейджърките, които се подмокрят щом го видят.

Марио нашумя и покрай секскандал през 2014г., когато стана жертва на канибал. Той попада на психопат, който го нахапва на 40 места. Марио не се оплакал в полицията от срам.

За любимеца от „София ден и нощ“ Митака се шушука, че имал взимане даване и с бившия на Азис – Ники Китаеца.Повод за това са общите им снимки от фитнес залата и ресторанти и клубове, пише ШОУ.

Следвайте ни в социалните медии