fbpx

Мистериозно НЛО бавно прелетя над Луната (Видео)

Турски фотограф любител разглеждал в началото на август Луната през компактна камера с мощен обектив и внезапно забелязал огромен обект над повърхността на естествения спътник на Земята, подобен на черна топка или диск.

Удивеният мъж побързал да запечата предполагаемата аномалия на видео, след което изпратил видеоклипа на авторитетни уфолози.

Учените били много впечатлени от изпратените им материали.

Според мнението на изследователите на „летящи чинии“ и извънземни цивилизации, тези кадри определено не показват Международната космическа станция или изкуствен спътник, тъй като скоростта на НЛО е твърде бавна. Освен това уфолозите стигат до извода, че не може да става въпрос за птица, атмосферен балон или друг обект в земната атмосфера. По този начин на експертите не им е останала друга възможност освен да назоват загадъчното откритие на турския фотограф – летателен апарат от извънземен произход.

Видео:

Луната отдавна е обвита в булото на тайнственост за хората, а причината за това се крие в различни необясними явления, възникващи на нея.

Още през XVIII век английският астроном Уилям Хершел пише в своите трудове да това, че най-близкото небесно тяло вероятно гъмжи от живот, доказателство за което може да намери всеки търпелив човек с телескоп. Е, в наши дни, както изглежда, достатъчно е да имаш добър фотоапарат с достатъчно мощен обектив.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x