Мишо Шамара защити циганчето, което псува българите (Видео)

Мишо Шамара защити циганчето, което каза, че мрази българите и ги нарече „мърши“ и боклуци“. Във видео на своята стена ексрапърът заяви, че всички са нападнали детето, но никой не вижда нещата от друг ъгъл.

Припомняме, че Гилбърт Стефанов публикува скандалното видео, а след него майка му също качи клип в мрежата и защити сина си. Днес циганчето качи ново видео, в което каза, че искрено съжалява за случилото се и заяви, че не е очаквало да стана така и целта му е била единствено да събере повече гледания и лайкове.

Ето какво каза Мишо Шамара за целия скандал:

„Не мога да повярвам колко елементарно се разсъждава у нас и българите повтарят глупсоти и разпространяват езика на омразата като папагали. Като първични същества и хлебарки… Като чукнеш на масата и хлебарката бяга наляво надясно“, каза ексрапърът.

„Замислете се. Първо някакво дете псува България и българите. Защо? Безпричинно ли? Гледах видеото на майката, бях блокиран до днес, защото пак на някакъв расист му заявих, че е расист и той ме репортна. Чак сега ми разблокираха профила. Чухте ли другото нещо в интервюто на майката? Защо тя мисли, че българите са ш*бани? На всеки един лайв са псували момчето постоянно“, добави той.

„Във всички лайв видеа у нас всеки ден от тях 30 милиона са с псуване на цигани и в това няма никакъв проблем! Един циганин се осмелява да псува българите и става голям проблем. Майката казва как всеки път са го пребивали българи постоянно. Изнервило се! Те са го спуквали от бой само защото е мургаво?! Е как да обича България? Аз и 4 милиона българи избягахме от България. У нас българите не живеят добре, а циганите живеят още по-зле.

Не е правилно, естествено.. ама знаете ли колко неправилни неща стават. Проблемът е расизмът и ксенофобията, които постоянно биват вменявани в България“, добави още Шамара.

Цялото изказване на ексрапъра може да видите във видеото:

Още статии в тази категория