Миглена Ангелова с книга за Големия VIP брат

Пред приятели и журналисти Миглена Ангелова презентира своята книга – “Искрено и лично за Големия VIP брат”.

В четивото тя споделя емоции за престоя си в Къщата миналата година, когато стана и големият победител на финала.

В книгата обаче няма да откриете името на нито един от съквартирантите. Целта е да се обяснят случили се ситуации и на психологическо ниво да се разнищят причините за дадени действия и следствията от тях.

“В книгата няма махленски изяснявания, няма постфактум натривания на носове, има обогатяващ всеки читател разказ за паралелите между живота и този гениален формат – Биг Брадър”, казва Миглена Ангелова.

Водещата споделя следното, а именно: “Аз не участвах в “Биг Брадър”, а живях в Къщата на “Биг Брадър”. И до голяма степен това е довело до успеха й накрая.

За първи път са я поканили в този риалити формат през 2008 година, но тя приема едва през 2016-а, когато е и 10-тото юбилейно издание на ВИП сезона. Твърди, че през годините е преминала през някои важни неща и на по-късен етап е придобила смелост да влезе в Къщата.

На една от началните страници книгата има и посвещение – на човек с инициали – “К.П. – моето вдъхновение, моята сила и моята слабост”. Миглена обаче не издава кой е господинът, само казва, че е човек, на когото много държи.

Бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк певицата Емануела, с която Миглена живя заедно в Къщата и с която станаха приятелки, Ива Екимова, Ники Кънчев, Гала, моделът Цвети Разложка, изпълнителката Кали, приятелката и екс редакторка на Миглена – Вихра Петрова и др. я уважиха с присъствие и много цветя.

Книгата ще се продава само онлайн.

Източник: lifestyle.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via