fbpx

Мегз проговори след атентата срещу магазина й, разкри изненадваща версия на полицията за палежа

Мъж с козирка е обикалял магазина на Мегз, преди той да бъде запален в петък. 10 минути по-късно се е върнал с черна торба. Предполага се, че той виновен за огнения ад в „Студентски град“, предава Нова телевизия.

Според разследващи пожарът е тръгнал от торбата. Това не е и първата атака срещу обект на Миглена Каканашева. Тя не знае кой стои зад огнената вендета.

Пожарът е главно при витрината, има и подпалени дрехи. Застрахователи ще кажат на каква стойност са щетите.

„Може би някой има нещо лично към мен, но нямам предположения, защото нямам конфликт с никого. Хората, които ме познават, знаят, че няма нещо, което да ме спре. Предположенията на полицията са към ревнив мъж или ревнива жена. Наистина нямам никакви предположения кой може да е. Единственото, което изпитвам тези дни е, че мисля как да оправя всичко по най-бързия начин. Бях готова да изрина всичко и да изчистя сама само, за да работим. Щетите са за около 20 000 лева, те са само по предната част на магазина, няма щети за имуществото на магазина. Много бързо дойде химически чистене, което дойде и оправи всичко тук“, каза Каканашева.

„Миналта година бяха хвърлили камък по витрината. Мисля, че някой пиян го е направил. От сегашния инцидент мога да направя изводите, че този, който го е подпалил, не е този, който е поръчител на вендетата. Той е обмислил всичко добре, чакал е заведението да затвори, за да може да действа. Друг е начертал планът му. Магазинът вече ще има жива охрана и ще сложим двойно повече камери. Искам да бъде заловен извършителят, но дори и да го хванат, това няма да ми донесе удовлетворение. Искам такива хора да осъзнаят, че не може да правят такива неща безнаказано“, завърши тя.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x