fbpx

Мегз дава на съд плеймейтката Ася

795

Мегз избухна срещу Ася Капчикова и я заплаши със съд: „Измисля си, за да напишат някоя статия за нея. Ще я съдя!”

Ася Капчикова твърди, че Миглена Каканашева – Мегз й дължи 1000 лв. Капчикова се е снимала във фотосесия за дизайнерката, но не получила хонорар. Изглежда Мегз е прочела материала и избухна срещу плеймейтката в Instagram с думите:

„Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, защото се е снимала за бранда ми. Но искам да я попитам аз — къде е тази фотосесия, защото аз не съм я виждала. Всеки може да провери — тя няма снимки за нас. Това са лъжи, нека покаже снимки”.

Видимо изнервена красавицата прави кратки паузи, за да се успокои и продължава като разказва каква е реално ситуацията. Предаваме дословно думите й:

Публикувано във факти.бг: „Знаете, аз съм супер искрена и никога не лъжа, дори с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила само веднъж по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми каза, че ще влиза във „Фермата“.

Попитах я колко пари искаш, за да носиш само дрехи във формата. Тя каза 600 лв. и дрехите остават за мен. Казах си — Супер, това е идеална оферта за праймтайм на една от най-гледаните телевизии. Правим го. После Ася замина за Америка. Беше спечелила да гостува в имението „Плейбой“. Съсипах се да я търся, тя се върнала и влязла веднага във формата. Както и да е, свързах се с организацията, защото ги познавах от „Къртицата“ някога — екипът на Иван и Андрей. Вкарахме й два куфара дрехи, въпреки, че вече беше влязла. И накрая госпожицата решила, че заради мисиите и е по-удобно да носи само спортни дрехи.

И за целия й престои във формата сложи една моя рокля и една риза. Е, питам, ако визира тази ситуация и смята, че за това й дължа пари, колко пари трябва да ти дам бе Ася? При положение, че съм ти подарила два куфара дрехи и при положение, че за 600 лв. трябваше да носиш само мои дрехи, а ти не спази уговорката ни — сега колко да ти дам — 100 лв.“

Каканашева продължава да беснее в още 10 публикации и обяснява, че ще осъди Капчикова. “Но сега съм супер искрена, че ще я осъдя. Не защото ще взема някакви пари. Тя пари, така или иначе няма, за да ми даде. Но ще я осъдя, за да си наеме един адвокат и с разходите да се наложи да плати горе-долу толкова за колкото ме клевети”.

Накрая амбициозното миньонче индиректно заплаши плеймейтката с нещо много по-страшно като намекна, че ще разкаже много грозни истории за нея: „…и съветвам такива момичета като Ася да спрат да си правят ПР на мой гръб. Знам толкова истории, включително и за Ася. Но просто не ми се иска да ставам част от цялата тази помия. Ако взема да говоря какви ги вършат за суми дори по-малки от 1000 лв. никога няма да могат да се оправдаят”.

Не можем да знаем какво се опитва да намекне Мегз, но със сигурност е достатъчно грозно, за да бъде дълбока тайна.

Капчикова побърза да отговори на Миглена, като наблегна на парите си, но не каза нищо друго за втората част от скандала. Тя сподели коментара си в Instagram:

asesq Ако нямаш страх от нищо поне имай страх от Господ, той вижда…на теб да ти тежи, как може да имаш толкова гнила и лъжлива душа! Сигурно и в Бесо не беше на среща с мен, и не прати дрехите, които дори лично не ми донесе в хотела, в който бяхме преди да ни вкарат във Фермата, сигурно не се кри после и само написа трябва да се засечем по трасето да ти дам парите и после рязко започна да си измиваш ръцето с PR ката ти, която постоянно лъжеше моята! СРАМ НЯМАШ, А ДА НЕ КАЗВАМ И НА КОЛКО ОЩЕ ХОРА ДЪЛЖИШ ПАРИ! Ии ДА НЕ ЗАБРАВЯЯ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОНИНА СИ МЪЛЧАХ, ДАДОХ ТИ ШАНС, КАЗАХ СИ АБЕ МОЖЕ ДА ТИ СТАНЕ ГУЗНО…НО НЕ ДАЖЕ И ЛЪЖЕШ, ЗАСЛУЖАВАШ СИ ГО!!! ФАКТИ:

ЗАЩО НЯМА АНГЕЛИ НА МЕГЗ? ЗАЩОТО НА ПОЛОВИНАТА ИМ ДЪЛЖИ ПАРИ! КАН ХРИСТОВА, СИЛВИЯ ТЕОДОСИЕВА СА ПОТЪРПЕВШИ!

НА МНОГО СКЛАДОВЕ С ПЛАТОВЕ ИМ ДЪЛЖИ ПАРИ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори