Мъжкото въображение може да избие рибата: Торта за сексуална издънка (СНИМКИ 18+)

Всеки от нас успява да направи някоя лека издънка по време на интимните отношения в леглото. Какъв е най-добрият начин за извинение? Ето няколко умни глави, които са решили да използват тортата и сладкото като най-добро решение, пише men.bg!

Сигурни сме, че това би било напълно достатъчно, ала за съжаление някои грешници са решили да напишат и за какво точно се извиняват. Резултатът е наистина потресаващ, особено ако при връчването присъстват и гости.

Ето някои наистина специални решения:

Венерическите заболявания не са приятно изживяване, но със сигурност се преглъща с вкуса на сладкото. Според сладкарите, това е първото и най-голямо извинение, поставено върху тортата!

Очевидно се правят торти и за подобни случаи! На второ място се позиционира извинението за виковете от спалнята – подозираме, че жилищната сграда не е добре изолирана.

На трето място изненадващо се позиционира извинението за внезапния и изненадващ анален секс. Осъзнаваме, че има много мъже, които обясняват точно в този момент, че половият им орган не е толкова голям. Ако все пак се случи чудото, задължително поднесете торта!

Може да харесате и