fbpx

Мъжът, пребил 70-годишна жена: Наруши ми личното пространство!

544

Софийският районен съд остави в ареста 24-годишния Габриел Иванов, който преби жестоко 70-годишната си съседка Николина Стефанова във входа на блока, в който живеят в столичния жк „Толстой“.

Иванов, който вече е осъждан за нанасяне на телесна повреда, но е реабилитиран, ще остане в килията до 23 април, когато ще бъде произнесена присъдата му.

Побоят стана в събота сутринта, когато пенсионерката среща случайно съседа си от долния етаж Габриел във входа. Николина била с внучетата си. Семейството й се нанесло в апартамента едва преди 3 месеца.

„Той ми каза – ей сега ще те убия… и ме хвана за якето, бях с яке, и ме удари веднъж в стената, втори път в стената и аз вече не знаех… губят ми се секунди ли, минути ли“, разказа пред bTV 70-годишната жена, която е настанена в болница със счупена ръка, хематоми по лицето и главата, кръвоизлив в окото и други травми по тялото.

Тя допълва, че неведнъж семейството й е било заплашвано от младия мъж, който живее сам в апартамента си, който е със счупени прозорци и изкъртен звънец.

„Заплашвал е – ще ви убия, тия новобранци ме дразнят – сигурно за нас – тия новобранци, защото ние сме новодомците, от 3 месеца сме в това жилище. Нито го знам, нито го познавам. Никой от семейството ми не е имал контакт с него. ..Стига тая агресия, стига са ни тормозили. По-висшестоящите да вземат марки – да ги лекуват“, призова пострадалата.

Пред районните магистрати 24-годишният Габриел Иванов заяви, че „само веднъж“ е ударил съседката си.

„Сграбчи ме и ми наруши личното пространство и поради тази причина извадих рефлекс. Не съм я удрял умишлено…Тренирал съм кикбокс и тези рефлекси може би оттам са се зародили и са останали в мен, не знам“, обясни извършителят на побоя.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x