fbpx

Мъж, заключен в магазин, изпи всичката бира, вместо да потърси помощ

Животът ни поднася всякакви ситуации. И ние трябва да бъдем подготвени за тях.

Като 38 годишния мъж от щата Уисконсин, чието име не се споменава, но е ходещ наръчник на оптимиста за всички нас.

Мъжът се оказал заключен в хладилното помещение на известна верига супермаркети, което се оказва пълно с… алкохол. Той е имал възможност да се обади по телефона и да извика помощ, но избира нестандартен подход към неприятната ситуация. Вместо да тревожи властите и собственика на магазина, човекът решава да се справи с проблема с подръчни средства.

Температурата в хладилното помещение била около 0 градуса по Целзий и явно „затворникът“ е бил достатъчно добре облечен.Той решава да се „сгрее“ с бирата, която е оставена на съхранение там. Пленникът на обстоятелствата изпива 18 бутилки бира и 3 бутилки малцов ликьор.

Полицията не съобщава за промилите в кръвта на изгнаника, но е успял да падне върху три каси бира и напълно да ги унищожи.

Мъжът е бил открит в 05:50 сутринта в склада и е щял да се размине без обвинение, ако е бил в състояние да си плати за употребената стока.

Към момента той ще бъде съден за дребно хулиганство.

Какъвто и да е изходът от делото, благодарим на този анонимен герой от Уисконсин, който ни показва, че когато животът ти поднесе лимони, никой не може да те спре да си направиш лимонада.

А когато на мястото на лимоните има хмел, не означава, че трябва да се откажеш от горчивата напитка.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x