fbpx

Мъж се изфука, че е „спал“ с Ричард

1 918

Непознат мъж категорично заявява, че е правил секс с Мистър София и подложи за пореден път мъжеството му под съмнение, пише в. „ШОУ“.

Моделката Бориса Тютюнджиева изрази възмущението си от Ричард със статус в социалната мрежа. „Този Ричард ли е, какъвто и там да е… предизвиква истинска агресия в мен…колкото и да го бият, малко му е“, написа тя. И коментарите на нейните виртуални приятели заваляха един след друг. Впечатление ни направи обаче написаното от Цено Зарев: „Аз съм го чукал в Мадан“.

От профила на мъжа не можем да съберем информация за него, което ни навежда на мисълта, че е скрит и дори фалшив. Не знаем кой се крие за това име и дали наистина е преглеждал „задния двор“ на Ричи.

Но ако човек се разрови сред коментари под публикации за въпросния фитнес инструктор, ще попадне на още подобни твърдения, които поставят сериозен въпрос относно неговата сексуална ориентация.

„Няма да се изненадам, ако прави секс за пари или за постигане на целите си и с мъже. Той е готов да мине през всичко, за да стане популярен. Всички знаем, че си е платил титлата „Мистър София“, дал е около 3000 лв. на организатора“, казва през „ШОУ“ наш източник, запознат с шашмите на Ричард.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори