fbpx

Мъж с мило послание към пищната си съпруга

3 144

Смятаме, че повече мъже искат да имат до себе си жени с идеални мерки, без целулит и стрии.

Роби Трип е на друго мнение. 26-годишният автор написа мило послание за съпругата си Сара в Instagram, за да разбие наложените стандарти за красота.

Той сподели тяхна обща снимка на плажа и обясни колко много обича своята пищна половинка.

„Обичам тази жена и нейното закръглено тяло. За мен няма нищо по-секси от нейните пищни бедра, дупе и извивки. С нейната фигура и размер няма да украси корицата на сп. Cosmopolitam, но има място в живота и сърцето ми. За мен няма нищо по-привлекателно от жена, която е едновременно закръглена и секси. Това прекрасно момиче, за което се ожених, запълва всеки сантиметър от дънките си и все още е най-красивата.

Момчета, премислете това, което обществото ви е накарало да смятате, че трябва да харесвате. Истинската жена не е порно звезда, или модел на бански, или филмов герой. Тя е истинска. Има красиви стрии на бедрата си и малки трапчинки на дупето си.

Момичета, никога не се заблуждавайте, че трябва да се вписвате в определени норми, за да бъдете обичани и ценени. Има мъж някъде там, който ще ви харесва точно такава, каквато сте, който ще ви обича, както аз обичам моята Сара.“

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори