fbpx

Мъж нападна охранител с нож при опит за проверка на багажа (Видео)

356

На видеото, което обиколи социалните мрежи за отрицателно време се вижда как при опит за проверка на багажа на клиент на търговския обект, охранителят е нападнат с нож от агресивен мъж.

Причина за поисканата проверка става алармата за стоки, която се намира на изхода на магазина.

По думите на свидетел на агресията, който заснема сцената с телефона си. Напрежението ексалирало, когато охранителят се опитал да проверява багажа на мъжа.

„Не видях цялата ситуация. Привлякоха ми вниманието, когато чух виковете и чух охранителят да го напада. Доколкото чух, се беше включила алармата от устройствата, които засичат хората, които излизат. Не се разбрах дали хората са взели нещо от магазина. Предполагам, че не са взели нищо”, разказа за „Здравей, България”.

„Не чух дали е имало някакви реплики, но да се стигне дотам, че да се извади нож, това вече е безумно”, добави Борис Колев, свидетел на агресията.

„Въпросният господин посети магазин с жена си и детето си. На влизане алармата не отчете нищо, но на излизане раницата на дъщеря им започна да алармира за нещо нередно. Аз и колегата ми поискахме да проверим багажа, след което майката се върна, взе чантата, обърна се и започна да напада мен и колегата ми. Когато им обясних, че сме длъжни да проверяваме стоката, господинът дойде и директно се опита да ме нападне с нож.

След сблъсъка, те си тръгнаха с раницата.

Предполагам, че днес ще се разбере дали е взета стока”, обясни за „Здравей, България” Радослав Нинчов, нападнатият охранител в магазин в столичен мол, който се закани да подаде жалба срещу своя нападател.

Видео:

 
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x