fbpx

Мария остана без пукнат лев от ВИП Брадър

В сметката на Мария вече няма и стотинка от шестцифрения хонорар.

След двуседмичното си участие във ВИП Брадър, Мария не излезе от къщата забогатяла. Тя определено предизвика сензация с присъствието и поведението си. А те бяха солидно подплатени със сумата от 100 хиляди лева. Това е доста дори за фолк певицата. Но многото нули вече са само мираж, пише kliuki.bg.

Не е изненадващо за никого, че Мария, както и останалите съквартиранти, се съгласяват да се позорят пред цяла България единствено заради сумите, които им цакат продуцентите. Е, за някои от тях има и последващи лични облаги, обвързани със славата. Но на певицата подобни не са й нужни, за разлика от сериозната финансова инжекция.

Тя проглуши ушите на всички колко зле е била след раздялата с Християн Гущеров. Уж преди няколко месеца е имала само 100 лева в джоба, а сега пак парадира с непосилен за милиони стандарт. Както стана ясно, сега Мария и дъщеря й Марая обитават недовършен апартамент в столицата, който до скоро е бил ипотекиран.

Домът е купен с ипотечен кредит докато певицата бе все още съпруга на Християн Гущеров. Явно предвидлив, той не е цакал парите за сделката кеш. Договорът е бил написан на името на известната му съпруга. А тя, наивната, не се е усетила какво ще се случи при евентуална раздяла!

Милионерският наследник не веднъж е увещавал Мария, че ще я обезпечи финансово и ще осигури дом за нея и щерка й, която обичал като своя. Но щом се разделил, Християн запял нова песен. Както сама се оплака певицата, двете с Марая живеели сред бетон и то бетон, който не е техен.

Затова изпълнителката се принудила да се жертва във ВИП Брадър, но не била склонна на по-малко от 100 бона. Сумата отдавна е била преведена по сметката й. След данъците се е стопила значително, а после съвсем изчезнала. Мария решила да действа разумно и рационално и превела всички пари на банката, за да покрие ипотечния кредит.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x